Per Nando

16/10/2022

SETMANA MOLT PENDENTS DE L’OEST PENINSULAR. TEMPORAL EN TOTA REGLA⛈️⛈️⛈️????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, a la part oriental de la Península apenes ho notarem,per això la pròxima setmana estarem molt pendents de la part occidental de la península i també el nostre país veí Portugal. El nou canvi de patró atmosfèric farà que les Borrasques s’acosten cap aquella zona i vagen enviant fronts actius que deixaran fortes precipitacions dia darrere dia. Ací a casa nostra ens arribaran molt desgastats i per tant poca emoció meteorològica tindrem per aquesta zona.

ACUMULATS EUROPEU.

Com he dit esta propera setmana sobretot ens centrarem en l’oest de la península,perquè allà el vent de ponent arriba molt humit i els acumulats podran ser molt importants i molt possiblement deixaran més de 300 mm en zones de Galícia i nord de Portugal. Seguirem les actualitzacions tant dels models com dels avisos meteorològics a partir de dimecres que és quan allà esperem l’oratge més rebolicat.

VOLS UNA ESTACIÓ DE LUXE AL MILLOR PREU? RECOMANADA PER METEOPOBLE (PUNXA LA IMATGE)

Segur que tenim gent de la terreta que viu per aquella zona i com sempre fem en Meteopoble és demanar precaució a partir de Dimecres perquè tindran moments en que les pluges o tempestes es podran tornar severes.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando