Per Nando

16/10/2022

I AHIR? QUINES TEMPESTES ??????ATENCIÓ ARA AL TEMPORAL ATLANTIC⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Font Avamet

Bon dia!!! Molts preguntareu,les tempestes d’anit estaven previstes? Si ho estaven i així varen ficar al post que esperàvem que tinguérem una mica d’inestabilitat anit i que podria deixar ruixats al sud,però sembla que també varen afectar al nord de València,al final va ser més espectacle de llamps que res,perquè de pluja ben poca com podeu vore a les acumulacions de les varies estacions d’Avamet.

A METEOPOBLE RECOMANEN AQUEST PLUVIO AUTOMÀTIC,OBLIDAT DE BUIDAR-LO ( PUNXA LA IMATGE ) ???????????

I ARA QUE? TEMPORAL ATLANTIC ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Setmana on estarem molt pendents del litoral Galleg o inclús del nord de Portugal,la Borrasca Atlántica sembla que pegara fort per aquella zona on poden tindre acumulats per damunt dels 200 mm els pròxims dies. Ací a casa nostra a partir de demà tindrem més nuvolositat,però apenes ens deixarà 4 gotes mal comptades fruit dels fronts de ponent que ací ens arribaran desgastats i que ens afectaran durant tota la setmana. Les temperatures continuaran altes per a l’època,gràcies a la Borrasca que ens enviarà una massa càlida d’orige Africà.

Continuem sense vore canvis destacables al nostre territori tant a curt com a llarg termini.

Imatge d’anit a Cullera. Erik
Judit
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando