Per Nando

15/10/2022

BORRASCA ATLÁNTICA!!! QUE ENS PORTARÀ ACÍ I QUAN SE’N VA??⛈️⛅️?☀️??

Meteo

Destacats
satèl·lit

Bon dia!!!! Continuem amb oratge estable i sense apenes núvols a tot el territori Valencià,Català i les Illes Balears. Com a novetat hui tenim la possibilitat d’algun ruixat pel sud del territori Valencià cap a la nit ,coses molt insignificants i de apenes transcendència. Les temperatures continuaran altes per a l’època i de nou podran superar els 30°C a les comarques més centrals del nostre territori.

LA PRÒXIMA SETMANA BORRASCA ATLÁNTICA

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA ALTURA

La pròxima setmana vindrà caracteritzada per una borrasca Atlántica que ací ens portarà fronts molt desgastats que portaran nuvolositat de tipus mitja o alt i que tan sols podran portar alguna gota per l’interior,coses molt poc significatives. Aquesta borrasca arrastrarà una massa d’aire més càlida que mantindrà les màximes més propis de l’estiu que de l’època en què ens trobem.

RECOMANACIÓ ??????? (PUNXA LA IMATGE )

TEMPORAL DE PLUJA A L’OEST PENINSULAR.

On si que sembla que està borrasca deixarà pluges serà a l’oest peninsular,on a dia de hui sembla que Galícia podria emportar-se un bon temporal de precipitacions que podria deixar registres molt importants.

Ho seguirem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando