Per Nando

13/10/2022

ACTUALITZACIÓ METEOROLÒGICA ☀️?⛈️??☁️??⛅️?❄️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem mirant el satèl·lit i veiem que ja no queda inestabilitat a la nostra zona després de l’empitjorament meteorològic que varem viure de dilluns a dimecres. Tan sols alguns núvols L territori Català que no tindran conseqüències.

RESUM PRECIPITACIONS

Com veieu en aquest episodi que el donem com a finiquitat ens ha plogut a tots en més o menys mesura i de nou són les comarques del litoral les més beneficiades i esta vegada les comarques de la Safor i la Marina Alta han superat els 100 mm. És el cas dels 137 a Oliva,135 a Gata de Gorgos,132 a Pego,122 a Gandia,117 mm a Vilallonga,110 a Xàbia o els 100 mm a Miramar. De les Balears no tenim els registres d’acumulats,perquè per allí no tenim una xarxa que ens done eixa informació.

RECOMANACIÓ METEOPOBLE ?????? ( PUNXA LA IMATGE)

I ARA QUE?

MAPA SUPERFÍCIE

Bloqueig Anticiclònic el que veuen els models com a tendència per al que queda de setmana I setmana pròxima i que farà que les Borrasques no puguen circular cap ací. Una potent Borrasca sembla que es situarà la pròxima setmana per l’Atlàntic I sembla que complicarà l’oratge a tot l’oest peninsular I que ací al nostre territori ens portarà ponent.

MAPA SIMBOLS

Per tant el mapa de simbols te poc misteri per a les pròximes jornades i el sol serà el predominant tant al territori Valencià,Catalunya I les Balears,amb màximes que aniran pujant durant els dies I inclús el cap de setmana podran fregar els 30°C a les comarques més centrals del territori Valencià.

RECOMANACIÓ METEOPOBLE ?????? ( PUNXA LA IMATGE )

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando