Per Nando

11/10/2022

SUPEREM ELS 100 MM ALGUNS LLOCS I ENCARA PLOURÀ MÉS ??????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,dia inestable i on de nou ha plogut molt alguns llocs del territori i altres molt poc,la província de Castelló i la comarca de la Safor són les més beneficiades a dia de hui. Continua molt núvol o amb precipitacions que continuen caient per estes zones.

ACUMULATS PRECIPITACIONS HUI!!!

RECOMANEM PLUVIO AUTOMÀTIC,NO FA FALTA BUIDAR-LO ??????? ( PER A CONSEGUIR-LO PUNXA LA IMATGE )

Superem el dia de hui els 120 mm a Oliva,100 mm a Pego,quasi 100 mm a Gandia o Miramar,més de 70 mm a l’Atzuvia,Vilallonga o Real de Gandia. Precipitacions provisionals perquè continuarà plovent demà.

PREVISIÓ DEMÀ

Demà continuarem amb oratge inestable i amb molta nuvolositat,demà les pluges més importants és donaran pel matí i seran comarques com la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida etc…. Les més beneficiades per estes pluges que podran ser localment fortes.

A partir de demà de vesprada començarà a millorar l’oratge I que ens deixarà un final de setmana prou tranquil i sense precipitacions,situació que sembla que també ens acompanyarà la pròxima setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando