Per Nando

11/10/2022

SITUACIÓ INESTABLE!!! PRECAUCIÓ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Al satèl·lit podeu comprovar les tempestes que ens afectaven ahir vesprada-nit al nostre territori I que ara com veieu al radar afecten a la província de Castelló I també les Illes Balears,però comencen a entrar precipitacions pel litoral de València. I és que no es refieu perquè les pròximes hores tornarà a ploure a les comarques litorals I prelitorals del sud de València I nord d’Alacant.

ACUMULATS PLUJA FINS LES 6 DE LA MATINADA

Font Avamet

Fortes pluges que ens deixaven ahir les tempestes i que deixen registres provisionals de més de 70 mm a la Barraca d’Aigües Vives, Enguera o Ontinyent,però va ploure a molts llocs del territori Valencià I les pròximes hores ho tornarà a fer i possiblement de manera abundant.

RECOMANEM PLUVIO AUTOMÀTIC,NO FA FALTA BUIDAR-LO ??????? ( PER A CONSEGUIR-LO PUNXA LA IMATGE )

PREVISIÓ HUI

Continuem amb risc de que precipitacions localment intenses a tot el litoral i prelitoral València on podran entrar nuclis desde la mar que podran deixar tempestes molt intenses. Atenció també a les Illes Balears on els acumulats per precipitacions poden ser molt importants,a les Illes estan en avís taronja per precipitacions de més de 150mm en 12 hores. Al nostre territori i amb el gir del vent a gregal la probabilitat de precipitacions serà més alta al sud de València I nord d’Alacant,però podrà ploure a qualsevol lloc de manera localitzada.

RECOMANACIÓ DE LA SETMANA ???? ( PUNXA LA IMATGE)

DEMÀ

Continuarem amb precipitacions a tot el litoral Valencià i les Illes Balears on de nou els acumulats poden ser molt importants sobretot cap a les Illes Balears,el gregal de nou acumulara molta nuvolositat al sud de València I nord d’Alacant que es on esperem les majors precipitacions del nostre territori.

A PARTIR DE DIJOUS MILLORARÀ L’ORATGE

Sembla que a partir de dijous anirà millorarà l’oratge de forma gradual i cap a finals de setmana I la pròxima setmana predominarà una borrasca Atlántica que portarà pluges per l’oest peninsular,mentre que a casa nostra portarà estabilitat i vents de ponent.

Mentrestant continuem de seguiment davant l’episodi de pluges fortes que està afectant el nostre territori. Precaució!!!!

Maite. Cocentaina
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando