Per Nando

10/10/2022

IMPORTANTS TEMPESTES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Mireu els núvols com s’han desenvolupat damunt del nostre territori on inclús nuclis de tempesta que han crescut de forma vertical fins a 12 km d’altura. Les tempestes són molt fortes per allà on passen i per això Aemet ha pujat el avís taronja fins les 22 hores

RECOMANEM PLUVIO AUTOMÀTIC,NO FA FALTA BUIDAR-LO ??????? ( PER A CONSEGUIR-LO PUNXA LA IMATGE )

ACUMULATS PLUJA FINS LES 18:30 H

Font Avamet

Les precipitacions més destacables a estes hores I que agafem de la Meteoxarxa d’Avamet són els 71 mm d’Enguera,51mm a Bicorp,50 mm a Xàtiva,49 mm a Carcer,Montaverner i el Palomar i 39 mm a Ontinyent i Cotes.

RECOMANACIÓ DE LA SETMANA ???? ( PUNXA LA IMATGE)

PRÒXIMES HORES!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Les pròximes hores molta atenció perquè les precipitacions poden ser de forma torrencial a les Illes Balears I el alguns punts del litoral del territori Valencià,demà serà un dia complicat a les Illes i a casa nostra podran entrar nuclis actius desde el mar i deixar tempestes localment intenses.

Demà tornem de nou amb més informació,encara que seguim penjant videos als nostres canals habituals. Vos deixe amb una imatge de Fani desde la Pobla Llarga.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando