Per Nando

10/10/2022

COMENÇA A TRONAR!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Línia de tempestes que està agranant quasi tot l’interior del territori Valencià i que van avançant i tocaran punts de la costa cap a últimes hores. Les tempestes poden ser molt fortes,així que molta precaució!!!

DEMÀ

Demà les tempestes més intenses és donaran cap al litoral,no seran tempestes generals,però allà on entren deixaran molta pluja en poc de temps. L’oratge més inestable és donarà cap a les Illes on allà si que pot ploure i tronar de manera generalitzada. Dimecres les pluges és podrien concentrar al sud de València I nord d’Alacant.

RECOMANACIÓ ?????? ( PUNXA LA IMATGE I NO LES DEIXES PEDRE ) ????

Ara estem de seguiment i vaig informant de tot puntualment. Precaució!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando