Per Nando

10/10/2022

ATENCIÓ!!! VESPRADA/NIT DE MASCLETA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????

Meteo

Destacats
satèl·lit

Bon dia!!! A partir de hui I fins dijous estarem molt pendents de l’oratge,perquè segurament ens farà parlar la pluja en alguna zona de la façana Mediterrània. De moment avancen els núvols i les precipitacions per l’oest de la península i que aniran agafant força a mesura que avancen cap a les nostres terres.

SITUACIÓ VESPRADA I DEMÀ

ACUMULATS MODEL AROME

AVISOS HUI

AVISOS DEMÀ

Situació molt inestable amb un embossament d’aire fred situat a l’oest peninsular i que començarà deixant tronades per l’interior i que deixarà fins dimecres un episodi de tempestes irregulars molt paregut al passat episodi i que podran deixar forts aiguats en molt poc de temps. Ja tenim els primers avisos per a hui i demà,on inclús demà ja trobem les Illes de Eivissa i Mallorca amb avís taronja per acumulats de més de 100 mm. Aquestos avisos aniran variant les pròximes hores.

RECOMANACIÓ ???????? ( PUNXA LA IMATGE )

MAPA SIMBOLS HUI

Situació que anirà complicant-se per l’interior a mesura que avance la jornada,tempestes de vesprada per l’interior que podran ser fortes o molt fortes I que aniran avançant i cap a últimes hores del dia tocaran a la costa on podran guanyar en intensitat. No descartem que també puguen arribar durant la nit a l’illa d’Eivissa. Molta atenció perquè estes tempestes podran ser severes.

DEMÀ

Sembla que demà la situació més inestable la trobarem a les Illes Balears amb tempestes fortes o molt fortes I generals,atenció als acumulats que podran ser importants. Al nostre territori tindrem creixement de tempestes per el litoral que allà on toquen terra podran deixar molta aigua en poc de temps. No seran pluges generals,però com dic la pluja podrà tindre caràcter torrencial. La situació més estable la trobarem a Catalunya on si que les tempestes podran tocar la província de Tarragona,però sembla que la resta no s’enteraria.

DIMECRES

Continuarà la inestabilitat a les Illes Balears amb ruixats I tempestes localment forts o molt forts,al nostre territori també continuaria la inestabilitat a la zona litoral,però sembla que aquest dia podrà ploure amb més gana al litoral i prelitoral del sud de València I nord d’Alacant.

RECOMANACIÓ DE LA SETMANA ???? ( PUNXA LA IMATGE)

RESTA DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA

La resta de setmana anirà imposant-se la estabilitat a casa nostra i de cara finals de setmana i la pròxima setmana canvia el patró atmosfèric amb una Borrasca Atlántica que portarà molta pluja a l’oest peninsular I Portugal,mentre que a la Façana Mediterrània vindrà acompanyats pel maleït ponent.

Però abans d’açò entrem en uns dies on la inestabilitat deixarà de nou la grossa en alguns llocs,en altres la pedrea i altres es quedaran amb un pam de nas.

MOLTA PRECAUCIÓ!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando