Per Nando

9/10/2022

MOLTA ATENCIÓ!!! LES TEMPESTES ENTRE DEMÀ I DIMARTS SERAN POCA BROMA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,tempestes que afecten ara mateix per l’interior del nord de la província de Castelló i la part nord de Catalunya ( sobretot els Pirineus ) com estava previs,be res a veure amb la inestabilitat que ens afectarà demà i ens deixarà una nit molt moguda.

PRIMERS AVISOS

MODEL AROME

El episodi de tempestes que ens afectarà demà de vesprada serà molt intens I podrà deixar tempestes molt intenses o torrencials I acumulats molt importants d’aigua. Aemet ens activa àvis groc per a demà I despus-demà,però com veig l’episodi de segur que acaben activant l’avís taronja a bona part del territori Valencià demà i que es podria ampliar algunes zones de Catalunya I les Balears el dimarts.

I tot açò passarà a causa d’aquest embossament d’aire fred que vindrà a situar-se sobre el sud peninsular,tot això junt amb el vent de procedència marítima faran que quan avancen les tempestes cap al nostre territori vagen agsfant més força i podran deixar precipitacions molt intenses I inclús ràfegues fortes de vent i sense descartar el granís.

VOLS UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA PER A DINS DE CASA? TE LA RECOMANE ??????????? ( punxa la imatge per adquirir-la)

MAPES SIMBOLS

DEMÀ

DIMARTS

Situació molt complicada que caldrà seguir demà i despus-demà,perquè de nou estem davant un episodi que pot deixar molta precipitació en alguns llocs. Demà com he dit de cara la vesprada-nit les tempestes aniran avançant per l’interior I aniran agafant molta força i deixant fortes pluges arreu del territori Valencià. Dimarts serà un dia de seguiment,perquè encara no sabem cert si les tempestes afectaran més la província de Castelló o podran afectar tot el litoral Valencià de forma irregular. El dimarts estes tempestes també afectaran punts dem sud de Catalunya i les Illes Balears. Atenció!!! Perquè allà on ho facen descarregaran molta pluja en molt poc de temps.

Les últimes actualitzacions dels models ens diuen que possiblement el dimecres encara serà un dia de precipitacions al sud de València I nord d’Alacant,però poc a poc de cara el cap de setmana podrà anar instalant-se l’anticicló a casa nostra I deixant un cap de setmana prou tranquil.

Però estem ben atents a l’episodi de tempestes entre demà i dimarts,perquè de nou deixarà pluges molt fortes o torrencials.

Seguimeeeeeeent!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando