Per Nando

9/10/2022

ATENCIÓ A LES TEMPESTES MOLT INTENSES DEMÀ VESPRADA-NIT ⛈️⛈️⛈️⛈️????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! 9 D’OCTUBRE,FELICITATS VALENCIANS ???? .

Satèl·lit
radar precipitacions
Mapa precipitacions últimes 24 hores
Font Avamet

Comencen un dia especial on celebrem la festa els Valencians i comencem altre dia parlant de precipitacions,les últimes hores han estat molt destacables sobretot en Alzira on anit en apenes una hora varen caure fins a 70 mm,precipitacions també destacables com els 68 mm de Villamalur,58 mm a Eslida o 50 mm Artana. Les pròximes hores continua la inestabilitat,a estes hores plou al litoral de la Marina Alta i les pròximes hores ho farà a més llocs,però de manera molt local.

PREVISIÓ HUI

Hui encara tindrem risc de ruixats puntuals com estos últims dies,el major risc de precipitacions hui el trobem a partir d’aquesta vesprada al nord de Catalunya I interior de la província de Castelló i també durant el dia cauran ruixats a les comarques del sud de València I nord d’Alacant que podran ser intenses,però molt localitzades.

ENTRE DEMÀ I DIMARTS ES GENERALITZEN LES PRECIPITACIONS

MAPA EN ALTURA

El despenjament d’un nou embossament d’aire fred farà que a partir de demà de vesprada començe a complicar-se l’oratge per l’interior del territori Valencià I Català amb tempestes que podran ser intenses i que podran enfortir-se de cara la nit a les zones més litorals a causa del vent de llevant.

VOLS UN PLUVIÒMETRE AUTOMÀTIC SENSE FER FALTA ANAR A BUIDAR-LO,DESDE METEOPOBLE ET RECOMANE AQUEST??? ( Punxa la imatge per a comprar-lo )

PREVISIÓ DEMÀ METEOPOBLE

Pel matí encara tindrem oratge prou estable a tot el territori,serà a partir de la vesprada quan començen a entrar tempestes per l’interior del territori Valencià I Català I que podran deixar les primeres tronades intenses. Aquestes precipitacions aniran desplaçant-se cap al litoral a últimes hores del dia o per la nit de dilluns i podran agafar encara més força a causa del vent de procedència marítima i deixar forts aiguats.

DIMARTS

Possibilitats de ruixats sobretot a les zones més litorals del territori Valencià i sud de Catalunya on podrien ser forts o molt forts,mentre que a l’interior inclús podran veure el sol. També cel molt ennuvolat a les Illes Balears on aniran guanyant protagonisme també les pluges i deixant un dia prou inestable. Les temperatures aquest dia baixaran de forma general.

VOLS UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA PER A DINS DE CASA? TE LA RECOMANE ??????????? ( punxa la imatge per adquirir-la)

DIMECRES

Aquest dia la major inestabilitat es concentrarà a les Illes Balears amb pluges i tempestes que podran ser intenses,ací a casa nostra I Catalunya encara tindrem alguns ruixats pel litoral,però la tendència serà anar millorant durant el dia.

RESTA DE SETMANA

De cara a finals de setmana s’anirà imposant l’anticicló a tota la península i tot fa pareixer que tindrem un final de setmana prou tranquil i sense preocupacions per als que vullgen fer alguna cosa a l’aire lliure;però estem a l’octubre i a tants dies tot pot canviar

Anem informant com sempre. Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando