Per Nando

8/10/2022

TEMPESTES ACTIVES!!! I QUE ES FARAN GENERALS ENTRE DILLUNS/DIMARTS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Radar ara mateix
Precipitació acumulada hui I demà

Benvinguts de nou!!!! Tempestes actives ara mateix i que afecten sobretot l’interior de Castelló I nord de Catalunya I que les pròximes hores afectaran a més llocs,però tot de forma molt puntual. Ahi dalt també teniu els acumulats de precipitació entre hui I demà del model Arome,com veieu coses molt irregulars.

DILLUNS/DIMARTS MÉS INESTABILITAT

EMBOSSAMENT D’AIRE FRED EN ALTURA

VOLS UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA PER A DINS DE CASA? TE LA RECOMANE ???????????

PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ

Dilluns mentre avance la jornada la inestabilitat anirà a més I desde l’interior començaran els ruixats que avsnçaran cap a la costa,uns ruixats que podran ser localment forts la matinada del dilluns a dimarts en alguns punts del litoral,no sembla que la situació arribe a ser tan problemàtica com va passar el dijous passat en algunes zones. La inestabilitat continuarà dimecres ,però amb precipitacions molt més localitzades i disperses.

Tot pareix indicar que a partir de dijous podrà canviar la configuració a ponent i per tant ens podrem oblidar de les pluges almenys uns dies.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando