Per Nando

8/10/2022

CONTINUA LA INESTABILITAT I ATENCIÓ QUE EL DILLUNS ÉS COMPLICA⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?

Meteo

Destacats
Font MeteoCat

Bon dia!!! Com veieu la nuvolositat més abundant a estes hores i les precipitacions es concentren a Catalunya on esta nit porten acumulats vora 30 mm a Tallada d’Empordà o La Bisbal d’Empordà,23 mm a Palafrugell o els 18 mm a la mateixa Girona. Ací al territori Valencià també varen caure dècimes a zones litorals de València,però coses anecdòtiques.

Continuem amb aire fred en altura I això fa que no acabe d’estabilitzar-se l’oratge i per tant continuem parlant d’oratge rebolicat i amb probabilitat de ruixats i tempestes encara que molt localitzats.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ

Probabilitat que hui i demà també durant el dia es puguen produir ruixats pel litoral i prelitoral i que podran ser forts en el territori Valencià I Catalunya,també per la vesprada creixeran nuclis de tempesta per l’interior del territori Valencià I Català que podran deixar ruixats localment intensos. No plourà a tots els llocs I es difícil de predir on ho faran,però la inestabilitat continua. El lloc més estable aquest cap de setmana pareix que es donarà cap a les Illes Balears.

EL DILLUNS S’INESTABILITZARÀ MÉS L’ORATGE⛈️?⛈️??⛈️⛈️?

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA ( A UNS 5500 METRES APROX. )

Com veieu al mapa de superfície ens segueix mostrant un Anticicló centrat sobre França i que des d’ahi ens seguirà enviant un vent lleuger de llevant. Al mateix temps en altura es despenja un nou embossament d’aire fred que vindrà a situar-se al sud-oest peninsular,per tant amb esta nova configuració la inestabilitat tornarà a estar força present a les nostres terres.

MAPA SIMBOLS DILLUNS

Dia que anirà complicant-se a mesura que avancen les hores i començarà a ploure per l’interior del territori Valencià I Català, les pluges i tempestes acabaran afectant el litoral tant del territori Valencià com a Catalunya I inclús de cara la nit podran enfortir-se en el litoral a causa del vent de llevant. Sembla que eixe dia les precipitacions no aplegaran a les Balears.

COMPRA ACÍ PLUVIÒMETRE AUTOMÀTIC I DESPREOCUPAT DE BUIDAR-LO: ( recomanació Meteopoble)Punxa l’imatge?????

MAPA SIMBOLS DIMARTS

Dia rebolicat tant al territori Valencià com Catalunya com les Balears amb precipitacions que localment podrien ser intenses I anar acompanyades de tempesta,el vent de llevant o gregal podrà enfortir-se a tota la Façana Mediterrània.

Com veieu nova situació a seguir que podria durar fins ben entrada la setmana I caldrà vigilar eixe embossament d’aire fred per a vore si es decideix creuar al Mediterrani perquè aleshores complicaria més l’oratge. Be avorrit no estic.????

Carcaixent. Imatge d’ahir de Eon.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando