Per Nando

7/10/2022

NO ES REFIEU!!!PERQUÈ CONTINUA LA INESTABILITAT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,els models han patinat i prou en les pluges de la província de Castelló mentres que han estat més encertats a les comarques centrals del territori Valencià. Hi havien previsions de inclús més de 200 mm al nord del territori Valencià que no s’han complit,això sí ha plogut moderadament. Si mireu el radar a estes hores plou amb gana a Barcelona,Eivissa i Menorca; a casa nostra no és refieu perquè esta vesprada creixeran nous ruixats arreu del territori que poden ser localment fortes o molt forts,això si seran dispersos I no plourà a tots els llocs. Ara mateixa plou amb gana a la comarca de la Ribera Baixa.

Si veiem el mapa elaborat per Avamet,hem tingut una Dana que no ha causat problemes i ha fet ploure a bona part del territori Valencià,pluges que com veieu han estat molt intenses en punts de la Ribera Alta,la Safor I la Marina superant els 100 i inclús prop dels 240 mm a Gavarda.

ESTA VESPRADA TEMPESTES

Situació insegura també està vesprada i el cap de setmana amb creixement de tempestes irregulars arreu del territori Valencià, molt disperses,però poden ser localment fortes.

I PENDENTS D’UNA NOVA DANA

I de nou pendents d’una nova Dana que vorem tornarà a complicar l’oratge a la Façana Mediterrània I que dependrà el seu moviment per vore si ens fa ploure altra volta de valent en alguns sectors del territori Valencià,Catalunya I les Illes Balears.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando