Per Nando

7/10/2022

CONTINUEM AMB RUIXATS I TEMPESTES ??????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara que semble el radar la fi del món al nord de la província de Castelló I sud de Tarragona de moment plou,però ho fa amb intensitat moderada,però ara mateixa tenen nuclis molt potents que poden deixar fortes tempestes les pròximes hores sobretot al Baix Maestrat i extrem sud de Tarragona i aixi com a les Illes de Mallorca i Menorca. A Mallorca també la pluja la deixat caure a base de bé entre ahir i hui, a poblacions com Manacor portaran vora 250 mm en l’episodi de la Dana.

PREVISIÓ HUI

Oratge molt inestable al nord del territori Valencià amb tempestes localment fortes o molt fortes que afectaran a l’extrem nord de Castelló de cara la vesprada sembla que la inestabilitat podrà tornar a les comarques del sud de València I nord d’Alacant amb alguns ruixats i tempestes localment forts. Atenció a les províncies més litorals de Tarragona i Barcelona perquè alli també tindrem tempestes fortes al llarg de la jornada. A les Illes Balears també continuarà la forta inestabilitat sobretot a les Illes de Mallorca i Menorca amb noves tempestes intenses.

CAP DE SETMANA

Encara que no tindrem la inestabilitat de ahir i hui,el cap de setmana es presenta una mica inestable i insegur,podrem tindre algun ruixat ocasional per el mati,per la vesprada podríem tindre creixement de tempestes molt irregulars tant al territori Valencià,Català com les Illes Balears,coses molt locals i que caldrà seguir.

PRÒXIMA SETMANA NOU EMBOSSAMENT D’AIRE FRED

Molt atents a la pròxima setmana,perquè entre dilluns i dimecres és despenjarà un nou embossament d’aire fred que podrà fer-nos parlar de noves tempestes fortes o molt fortes a Catalunya,territori Valencià I les Illes Balears.

Ja veieu que l’oratge no me deixa descansar i per tant caldrà seguir aquesta nova situació. Ara estarem ben pendents de les tempestes que afectaran al nord les pròximes hores.

Actualitzem durant el mati.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando