Per Nando

7/10/2022

CONTINUEM AMB INESTABILITAT!!! QUE FARÀ LA NOVA DANA???⛈️??⛈️??⛈️??⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,encara tenim inestabilitat i encara continuarà les pròximes jornades. A estes hores encara queden ruixats per l’interior nord de la província de Castelló,per Barcelona i Girona i a l’est de les Illes Balears. Les pròximes hores continuaran les tempestes intenses o molt intenses a la província de Barcelona i Girona,esteu atents!!!

Font Avamet

Ací a casa nostra hem tingut durant la jornada de hui precipitacions també molt intenses i de curta durada,destaquem els 40 mm d’Enguera,els 36 mm de Sueca i Soneja,vora 30 mm a Vilamarxant o la Torre de les Maçanes, 29 mm a Xixona o Vila-real o 27 mm a Ibi.

Demà tornarem a tindre un dia molt paregut al de hui on de cara el migdia o vesprada tornaran a créixer ruixats i tempestes arreu del territori i que seran localment forts,ruixats que no afectaran a totes les zones,però allà on ho façen descarregaran amb força. Diumenge serà també un dia molt paregut.

I LA DANA DE LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana continuarem amb inestabilitat amb una nova Dana que vindrà a situar-se a l’oest peninsular I desde alli portarà nous ruixats entre dilluns i dimecres. No sembla a dia de hui de que vaja afectar-nos directament,però caldrà seguir les previsions. El que si que sembla que portarà un oratge variable I insegur almenys fins el pròxim Dijous que l’oratge podria millorar definitivament al nostre territori,Catalunya I Balerars.

Fins demà.

Pau desde merca València aquest migdia.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando