Per Nando

6/10/2022

ÚLTIMA HORA GOTA FREDA!!! LI QUEDA MOLT PER PLOURE⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

AVISOS AEMET A PARTIR D’ESTA NIT

Torna a ploure per la Ribera i tenim tempestes a estss hores per la província d’Alacant i es que la Gota Freda va agafant humitat com veieu al satèl·lit I el moment més inestable serà entre esta vesprada I demà,però la inestabilitat anirà per zones com vos comentare ara mateix. Acaben també d’actualitzar els avisos a partir d’esta nit a taronja a tot el litoral de València,Castelló i Tarragona per pluges de més de 100 mm en 12 hores

De moment aquestos són els acumulats provisionals de la Xarxa d’Avamet I que ja s’acosten als 170 mm en alguns observatoris de la Ribera.

MODEL HARMONIE

MODEL AROME

PREVISIÓ VESPRADA/NIT

La previsió per a la vesprada nit es d’oratge molt inestable amb tempestes I ruixats que seran forts o molt forts I que podran caure a qualsevol indret del territori Valencià,però la vesprada i nit serà especialment inestable al litoral i prelitoral de València I nord d’Alacant i província de Castelló on podrà ploure moltíssim.

DEMÀ

Demà atenció a la província de Castelló i inclús sud de Tarragona i les Illes Balears,situació molt delicada i on podran acumular entre 200/300 mm en molt poques hores sobretot a la província de Castelló. No descarte l’avís Roig per esta zona i per tant estarem molt pendents. Les precipitacions podran afectar a qualsevol lloc però amb menys intensitat que a les zones anomenades.

Per tant queden moltes hores per davant i tenim que seguir amb ull aquest episodi de pluges torrencials que ja ha deixat més de 170 mm en punts de la Ribera Alta.

Esta vesprada treballe,però a l’hora del descans actualitzem. Molta precaució!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando