Per Nando

6/10/2022

GOTA FREDA!!!! COMENÇA A PLOURE DE MANERA TORRENCIAL. PRECAUCIÓ!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem satèl·lit I radar I començen a créixer trens convectius que ja ens estan deixant moltíssima pluja pel sud d’Alacant I el sud de València. Açò només ha fet que començar i les pròximes hores seran molt intenses. Ara explicarem un poc tot. El que no acabe d’entendre es que son les 5 de la matinada i Aemet encara no ha ficat avís taronja al territori Valencià i totes les Illes Balears,però bo ja vorem que tarden.

PRECIPITACIONS

Font Avamet

Ací teniu les precipitacions i que apenes fa una poc més d’un hora que ha començat a ploure i ja porten 60 mm a Castelló ( Ribera Alta ) 50 mm Alzira, 34 mm a Sant Joanet 31 mm a Cotes,30 mm a Càrcer i 24 mm al Grau de Gandia entre altres.

AÇÒ NOMES HA FET QUE COMENÇAR⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Model Arome
Animació Arome

Episodi de Gota Freda intensa la que esperem les pròximes hores i que puntualment no descarte registres entre 300/400 mm en punts de les comarques centrals del territori Valencià I la província de Castelló,molta precaució perquè els models mesoescalars venen molt forts I pareix que la grossa podrà caure en estos sectors que he anomenat.

PREVISIÓ

HUI

Cel molt ennuvolat a la majoria d’observatoris amb creixement de tempestes molt intenses durant el dia a les comarques centrals I que deixaran pluges localment fortes o molt fortes o inclús torrencials. Atenció perquè fins demà mati els acumulats poden ser molt bèsties!!! A la resta del territori també plourà però no amb la gana que ho farà pel sud de València I nord d’Alacant I les comarques centrals de la província de València.

DEMÀ

Demà el punt més conflictiu el trobarem al nord de la província de Valencià, província de Castelló I inclús sud de Tarragona I les Illes Balears. Molta atenció perquè demà per aquests llocs i sobretot per la província de Castelló les pluges seran torrencials i sobretot al nord del territori Valencià podrien tindre acumulats de uns 200/300 mm.

La resta del cap de setmana oratge variable I amb ruixats I tempestes,però molt menys importants que hui i més disperses,però localment molt fortes.

Però hui vaig a centrar-me en el temporal que ens espera entre hui I demà. Moltíssima precaució,estic al aguait del que va ocorregent per mantindre-vos informats.

SENTIT COMÚ I ANEM INFORMANT.

PD: QUAN SON LES 6 DEL MATI AEMET ACTUALITZA AVISOS QUE DE SEGUR ANIRAN VARIANT DURANT LA JORNADA. ESTEM A L’AGUAIT

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando