Per Nando

6/10/2022

CONTINUEM AMB PLUGES MOLT INTENSES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit

Bona nit,continua la inestabilitat i continuarà les pròximes hores sobretot a la província de Castelló,València i Tarragona i on les pluges poden donar alguns problemes aquesta nit.Plou ara mateixa de forma molt intensa a comarques com la Safor i la Vall d’Albaida,la Plana Alta i Baixa I l’Alt Maestrat, vorem que ens depara la nit en esta gota freda que ens ha tornat bojos.

Font Avamet

Dades de pluja provisionals el dia de hui,perquè continuarà plovent demà i els pròxims dies no s’acaba d’aclarir del tot. Com veieu al mapa de pluges d’Avamet no ha plogut de la manera generalitzada que esperàvem i els models ens han portat de cap fins última hora. La situació començava amb gran potencial aquest matí en la Ribera i on tenim registres de fins a 240 mm a Gavarda o 185 mm Alzira ,després s’ha suavitzat l’episodi i no acabat de manera tan perillosa com alguns models preveien. Alguns ‘haureu quedat despagats amb la pluja perquè no vos ha plogut,però així es la meteorologia i així vos la conte. Però no tenim que baixar la guàrdia perquè s’estan donant ara forts aiguats tant a la província de Castelló com al sud de València.

Ara me toca descansar que estic mort a canyades i si l’assunt no és posa seriós en algun lloc del territori Valencià,Català o Balear,no informaré fins demà mati.

Recordeu que la inestabilitat continuarà esta nit I demà i les pluges intenses també i fer previsions no es una tasca fàcil,però jo estic encantat. Bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando