Per Nando

5/10/2022

ACTUALITZACIÓ DANA I INESTABILITAT CAP DE SETMANA ⛈️????⛈️?????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Model Harmonie hui

Bon dia!!! Hui ja tindrem símptomes més que evidents del canvi d’oratge molt important que se’ns aproxima. Atenció a partir de migdia o vesprada amb les tempestes que entraran de mar cap a terra i podran afectar punts de la Safor, la Marina,La Vall d’Albaida,El Comtat,l’Alcoia i l’Alt Vinalopó,recorde que hui tenim tota la província d’Alacant en avís groc per tempestes fortes.

SITUACIÓ MOLT INESTABLE PER A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA AIRE FRED EN ALTURA

TEMPERATURA MAR MEDITERRANI

MAPA ANIMACIÓ PLUGES EUROPEU

MAPA ANIMACIÓ HARMONIE

Amb tots aquestos ingredients a partir d’aquesta pròxima matinada i divendres tenim garantida la pluja a bona part del territori Valencià,Illes Balears i inclús sud de Catalunya per a demà i divendres,situació que cal seguir perquè tindrem zones on podrà ploure moltíssim i inclús ho pot fer de manera persistent i localment molt forta o torrencial.

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DEMÀ I DIVENDRES

Desde esta matinada les pluges començaran a fer acte de presència a la meitat sud del territori Valencià I les Illes Balears. Atenció al sud de València I nord d’Alacant on les pluges inclús podran ser localment fortes o molt fortes ( inclús torrencials) amb certa persistència, el que podrà fer que els acumulats siguen molt importants. De cara la vesprada /nit sembla que eixes precipitacions també es reforçarien cap al nord de València, Castelló i la província de Tarragona on tindrem també ruixats i tempestes localment forts o molt forts o inclús torrencials. !!! Molta precaució!!!estos dies perquè pot caure moltíssima aigua i per tant vull sentit comú en tota la gent i amb trellat no té perquè ocórrer cap desgràcia. Els avisos per part d’Aemet de moment els mantenen en avís groc,però no descarte que el pujen avís taronja les pròximes hores.

CAP DE SETMANA

MAPA AIRE FRED EN ALTURA

VENT EN SUPERFÍCIE

I tot el cap de setmana també estarem molt pendents de l’oratge,no tindrem la Dana formada,però tindrem una vaguada amb prou aire fred en altura I a més continuarà bufant el vent de procedència marítima a la Façana Mediterrània.

MAPA SIMBOLS CAP DE SETMANA ?⛈️??⛈️??⛈️??⛈️

Oratge molt rebolicat per tant també durant el cap de setmana on en qualsevol moment del dia podran creixer nuclis actius que podran deixar ruixats arreu del territori Valencià,Illes Balears i Catalunya,per tant cap de setmana poc recomanable per a fer actes a l’aire lliure.

Però la situació més complicada la tindrem demà i divendres i tindrem que estar vigilants per vore on la pluja comença a donar algun problema. Sembla que seran les zones litorals on més plourà,però amb la situació tan complexa i tant difícil de preveure que tenim no descarte cap indret,sobretot del nostre territori I les Illes Balears,perquè sembla que Catalunya podrà quedar més al marge d’aquest episodi de Gota Freda entre demà i divendres.

Desde Meteopoble vaig a tindre molta feina i sempre pendent de l’última hora i intentaré fer un seguiment especial!!!

Com veieu es una situació tan complexa que tampoc sé segur del tot on plourà més,es qüestió de anar seguint-ho minut a minut.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando