Per Nando

4/10/2022

SEGUIMENT PLUGES IMPORTANTS A PARTIR DE DIJOUS ?⛈️???⛈️???⛈️??

Meteo

Destacats
Radar precipitacions

Bon dia!!! Sense esperar-ho tenim una línia de tempestes a la província de València que està deixant precipitacions que inclús ja portem vora 33 mm a Bicorp o 12 mm Ayora quan són les 4 de la matinada. Atenció perquè continua tronant i sembla que es desplaça cap al sud ( sud de València I Alacant )

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE HUI.

Hui tindrem més nuvolositat i creix la possibilitat d’algun ruixat per la mitad sud del territori Valencià I inclús a l’illa d’Eivissa. A Catalunya continuarem amb cel pràcticament assolellat. Com veieu ja tenim signes d’inestabilitat que estan portant les primeres tempestes sense esperar-ho. Imagineu-vos com estarà de complicada la cosa el pròxim dijous.

DEMÀ MÉS TEMPESTES ?????

AVISOS

Demà a mesura que avancen les hores anirà creixent la inestabilitat pel sud del territori Valencià,però desde bon mati podrem tindre les primeres tempestes que podran ser intenses o molt intenses sobretot pel litoral sud de València i litoral de la província d’Alacant i també a l’illad’Eivissa i Mallorca. A la resta del territori Valencià i Catalunya no esperem precipitacions,però arribaran el dijous.

ATENCIÓ A DIJOUS!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPA SUPERFÍCIE DIJOUS

MAPA A UNS 5500 METRES D’ALÇADA

Com veieu al mapa de superfície el dijous tindrem un potent Anticicló de fins a 1030 hectopascals i des d’allí ens enviarà un fluxe de vent marítim cap a la Façana Mediterrània. A més si veieu el mapa en altura,veiem com la petita Dana encara continuarà bambant pel nord d’Àfrica i desde allí ens enviarà nuvolositat que junt amb el vent de llevant alimentària el creixement de núvols de tempesta al nostre territori,Catalunya I les Balears.

AVISOS DIJOUS!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DIJOUS . ATENCIÓ!!!!

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DIVENDRES

Dijous i divendres dies molt inestables,però que caldrà seguir minut a minut els models mesoescalars. Dijous esperem un dia prou ennuvolat i amb ruixats que podran afectar desde bon mati sobretot al sud del territori Valencià i seran localment forts o molt forts i anar acompanyats de tempestes.De cara la vesprada els ruixats I tempestes agafaran més força i podran ser localment molt forts a les comarques centrals de València,la província de Castelló I sud de Catalunya a més de les Illes Balears,però podran afectar qualsevol punt . Divendres la inestabilitat més acusada es centraria entre el sud de Catalunya I la província de Castelló I les Illes Balears,encara que no descartem que puga ploure també de forma més dispersa però localment forta a la resta del territori Valencià. Aquesta previsió per a dijous i divendres encara pot variar en l’ubicació de les precipitacions,que tindrem que estar molt en compte perquè podran ser molt intenses i acumular molts litres en poc de temps. Els mesoescalars demà ens donaran més detalls.

AVANÇ CAP DE SETMANA ?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

MAPA AIRE FRED EN ALTURA

MAPA SIMBOLS DISSABTE/DIUMENGE

El cap de setmana encara tindrem aire fred en altura I per tant encara quedarà inestabilitat. Això és traduirà en matins tranquils tant dissabte com diumenge. De vesprada creixeran núvols de tempesta arreu del territori Valencià,Catalunya I les Balears que podran ser forts,però seran de curta durada.

Com veieu molta feina tinc per davant i tenim que seguir-ho tot minut a minut,perquè alguns llocs plourà moltíssim,en altres de forma moderada i en altres de manera més dèbil,però sembla que la regada serà prou general.

Per tant seguiment,perquè avorrits no anem a estar. JA VEIEU COM ENS HAN SORPRES LES TEMPESTES AQUEST MATÍ.

A TREBALLAAAAAAAR I SEGUIMEEEEEEEENT EN AQUESTA PÀGINA.

METEOPOBLE,NANDO

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando