Per Nando

4/10/2022

MOLT ATENTS A L’EPISODI DE DANA DELS PRÒXIMS DIES⛈️?⛈️?⛈️?⛈️⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,situació delicada i complexa la que van agafant els models i que podrà començar demà amb tempestes fortes pel litoral sud i que dijous s’escapamparia la pluja a pràcticament tot el territori Valencià.

ESTEM DAVANT UN EPISODI DE GOTA FREDA?

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA FRED EN ALTURA

Si podem dir que estem davant un episodi de Gota Freda,perquè tenim tots els ingredients per a denominar-ho així a partir de Dijous-Divendres. El Dijous tindrem en superfície vent de llarg recorregut marítim gràcies a un potent Anticiclò centrat sobre França,en altura tindrem un xicotet embossament d’aire fred sobre el nord d’Àfrica i l’últim ingredient per a tindre pluges molt importants també el tindrem i es un Mar Mediterrani que està entre 24-25°C.

TINDREM PLUGES TORRENCIALS?

MODEL EUROPEU

MODEL UKMO

MODEL GEM

Els models veuen cada vegada que s’acosta l’episodi en que pot arribar a ser un episodi de gran potencial,però no sabem de moment on caurà la grossa,ahir els models apuntaven a la província de Castelló I Tarragona. Hui tenim models que apunten més al sud i models que contiuen apuntant al nord com a la màxima inestabilitat. A més ja podem vore models mesoescalars que veuen tempestes molt intenses el dijous pel matí al sud del territori Valencià. Tot dependrà d’on acabe incidint amb més força el vent de procedència marítima,cosa que pel moment no podem saber en exactitud.

MAPES SIMBOLS DEMÀ

MAPES SIMBOLS DIJOUS.

ACTUALITZACIÓ AVISOS DIJOUS

Per tant demà ja tindrem les primeres tempestes intenses al litoral del sud del territori Valencià I l’illa d’Eivissa,però moltíssima atenció desde primeres hores del Dijous perquè és formaran tempestes i trens convectius que podran deixar moltíssima aigua en molt poc de temps. Tot el territori Valencià,sud de Catalunya I Illes Balears està en risc eixe dia,caldrà seguir les pròximes eixides dels mesoescalars per anar veient com defineixen millor la cosa.

Com he dit abans situació molt complexa i inestable la que ens ve al damunt els pròxims dies.

Demà tindrem una situació més definida per a Dijous I Divendres I actualitzarem,però ja podem avançar que anem a tindre un episodi on segurament patirem pluges molt intenses i l’oratge insegur ens podrà acompanyar pràcticament tot el que queda de setmana i inicis de la pròxima.

ATENCIÓ I SEGUIMEEEEEEENT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando