Per Nando

3/10/2022

ES CONFIRMA UN EPISODI IMPORTANT DE PLUGES INTENSES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. ATENTS!!!!????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

MAPA SUPERFÍCIE I ALTURA DILLUNS,DIMARTS,DIMECRES

mapa superfície
Mapa a uns 5500 metres d’altura.

Bon dia,comencem setmana mostrant els inicis dels canvis importants que podran vindre el dijous i divendres i que tindrem que estar molt pendents. Com veieu desde hui I fins dimecres tindrem en superfície un Anticicló sobre França,però que amb la seua ubicació de moment no ens aporta vent humit de llevant. En altura tindrem una Gota Freda que es situarà sobre el nord d’Àfrica.

MAPES SIMBOLS METEOPOBLE

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

Comencen setmana i on hui Dilluns tindrem un oratge prou estable a tot el territori Valencià,Català I les Illes Balears,a última hora de dilluns podran aparèixer núvols pel sud,però de moment sense cap precipitació. Entre dimarts I dimecres creix la inestabilitat un poc i es podran produir alguns ruixats dèbils I molt localitzats al sud del territori Valencià I l’illa d’Eivissa,a la resta de moment tranquilitat.

CANVIS IMPORTANTS DIJOUS

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA

A partir de dijous tindrem canvis importants en l’oratge. Com veieu en superfície l’anticicló continuarà sobre França,però des d’ahi s’allargarà enviant vent de llarg recorregut marítim;com veieu en altura continuarà la gota freda situada al nord d’Àfrica amb una temperatura de fins a -15 °C a uns 5500m d’alçada.

MAPA SIMBOLS DIJOUS

Amb eixa configuració tot en fa pensar que dijous I divendres seran dies de seguiment i amb possibilitat de ruixats I tempestes que podran afectar desde el sud de Catalunya,el territori Valencià I les Illes Balears. Si mireu desde on arranquen els vents humits i amb eixe aire fred en altura segurament les pluges seran generals,generoses i inclús molt intenses entre dijous I divendres.

Caldrà seguir l’evolució els pròxims dies per anar afinant quin lloc s’emporta la grossa,tot això dependrà finalment de com bufe el vent en superfície eixos dies. Els models aniran variant el gros a cada eixida i per tant Meteopoble estarà en la seua salsa i intentarà esbrinar junt a tots vosaltres cap on tirarà el màxim de precipitació d’aquest possible nou episodi de pluges importants.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando