Per Nando

3/10/2022

ACTUALITZACIÓ!!! PLUGES IMPORTANTS A PARTIR DE DIJOUS⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou finalment la Dana que ja està formada ens està deixant un dia amb el cel enteranyinat i que apenes deixa veure el sol al sud del territori Valencià,mentre que a Catalunya el sol es l’autèntic protagonista de la jornada

DEMÀ I DESPUS-DEMÀ

Demà I despus-demà pràcticament continuarem com el dia de hui,com a novetat és que tenim més probabilitat d’algun ruixat pel sud del territori i inclús l’illa d’Eivissa,però que serà molt poca cosa i a més podrà vindre acompanyat de fang.

SITUACIÓ A VIGILAR DIJOUS?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

MAPA SUPERFÍCIE DIJOUS

MAPA VENT EN SUPERFÍCIE DIJOUS

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DIJOUS

Amb la situació sinòptica que ens mostren ara els models amb eixe Anticiclò enviant un clar fluxe de llevant/gregal i l’embossament d’aire fred al nord d’Africa en fa pensar que dijous tindriem un dia molt ennuvolat i amb pluges a bona part del territori Valencià,Balears i sud de Catalunya,pluges que podran ser localment fortes o molt fortes sobretot a zones litorals. Divendres a dia de hui sembla que podrà anar millorant amb el tall més marcat del llevant,però continuarem amb inestabilitat I ruixats,però més dispersos i sembla que la major inestabilitat es traslladaria a Catalunya.

Acumulats orientatius model Europeu

Aleshores fins el pròxim dimecres I amb els models mesoescalars en mà no començarem a vore més clar eixes pluges fortes i de quina magnitud aproximada poden caure i on serà la zona més beneficiada per aquest nou episodi de pluges a la Façana Mediterrània.

Aniré també definint demà o despus-demà l’oratge per al cap de setmana que tinc moltes preguntes de gent que es casa el pròxim dissabte,però puc avançar que podria estar algo insegur,però no amb la inestabilitat que esperem per al pròxim dijous.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando