Per Nando

2/10/2022

DEMÀ ELS PRIMERS RUIXATS I ATENTS A DIJOUS??☁️⛅️???☁️⛅️????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! 2 d’octubre del 2022 ????????Dia tranquil i lliure de núvols com podeu veure al satèl·lit meteosat. Això si,si eixiu de bon mati de casa agafeu per abrigar-se,perquè fa frescor. De cara migdia les màximes remuntaran i de nou superaran els 25 °C a les comarques més centrals del territori Valencià i sol serà el autèntic protagonista a Catalunya,Balears i també a casa nostra.

PREVISIÓ DEMÀ.

Demà de vesprada començarà a ennuvolar-se cada vegada més pel sud del territori Valencià I no serà fins a ultimes hores del dia o cara la nit quan puga’m tindre els primers ruixats pel sud entre dèbils I moderats. A la resta del territori Valencià,Balears i Catalunya ni s’enteraran. Les temperatures sense massa variacions.

DIMARTS I DIMECRES⛅️?⛅️?⛅️?⛅️?

Dimarts i dimecres continuarem amb una lleugera inestabilitat fruit del embossament d’aire fred que estarà molt aprop de nosaltres i que encara que no tindrem un clar flux de llevant farà que puga’m tindre alguns ruixats molt localitzats a la província d’Alacant I sud de València i Eivissa. No plourà a tots els llocs ni a tot hora i no sembla que seran pluges massa importants,la resta del territori Valencià,Catalunya I Balerars de nou disfrutaran d’uns dies tranquil i pràcticament assolellats.

ATENCIÓ ENTRE DIJOUS I DIVENDRES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPA EMBOSSAMENT EN ALTURA ENTRE DIJOUS I DIVENDRES

PRECIPITACIONS EUROPEU

precipitacions acumulades entre dijous i divendres

Estem molt pendents amb el pas de l’embossament entre dijous i divendres perquè els models meteorològics ara mateixa ens mostren que podem tindre un episodi de ruixats i tempestes que podran ser més generals i localment de intensitat forta entre el territoi Valencià,Catalunya I les Illes Balears. Per tant anem a seguir-ho per si els models ens van donant cada vegada més pluja cap a les nostres terres.

MAPA SIMBOLS DIJOUS/DIVENDRES

Açò és un mapa orientatiu del que podria passar entre dijous i divendres,però no és un mapa certer,perquè de moment no sabem la ubicació exacta de les precipitacions i les que puguen ser més intenses. Entre dijous i divendres si que sembla que serà el moment de màxima inestabilitat quan creue la xicoteta bossa freda que just podrà coincidir amb un tímid flux de llevant i que podrà fer que les precipitacions puguen ser més intenses I generals,però açò ho anirem esbrinant dia a dia.

Sembla que de cara el pròxim cap de setmana podria tornar la estabilitat cap al nostre territori.

Com veieu no m’agraden aquests embossaments d’aire fred tan menuts,perquè la majoria de voltes ni fan i a nosaltres ens tornem bojos en les previsions.

Setmana molt pendents i de locura de previsions!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando