Per Nando

2/10/2022

ATENCIÓ QUE S’ESTA CONFIGURANT UN EPISODI IMPORTANT DE PLUGES A PARTIR DE DIJOUS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
mapa superfície dijous.

Benvinguts de nou, els models comencen a ficar-se força interessants de cara la pròxima setmana a la Façana Mediterrània i segurament tornarem a parlar d’un episodi de pluges localment molt fortes o torrencials. A partir de demà a últimes hores ja podrà caure algun ruixat pel sud del territori. Dimarts i dimecres seran dies que podrà caure algun ruixat pel sud,però coses molt poc importants.

acumulació pluges Europeu pròxima setmana

Molta atenció de cara a dijous,perquè la situació sinòptica que marquen els models amb eixe embossament d’aire fred pel nord d’Àfrica més un Anticicló enviant llevant de llarg recorregut marítim pot produir una situació molt inestable al litoral Mediterrani.

Com sabeu Meteopoble sempre està a l’aguait i no va llevar ull per anar veient com es comporta està nova situació de pluges que encara que no està confirmada, va guanyant protagonisme de cara la recta final de la pròxima setmana.

SEGUIMEEEEEEEENT!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando