Per Nando

1/10/2022

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I AVANÇ DE LA PRÒXIMA!!!?☁️?⛈️⛅️?☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem més i hui dia 1 d’octubre, ho fem amb el cel practicament ras,tenim alguns núvols per les costes de Palma i Menorca que inclús podrien deixar algun ruixat dèbil,però amb tendència a desaparèixer ràpidament.

TEMPERATURES ACTUALS

Font Avamet.
Temperatures actuals a les 2 de la matinada extretes de Meteocat.
Font Balears Meteo.

Com veieu hem extret de varies fonts les temperatures actuals i fa frescor sobretot en zones més prelitorals i d’Interior. El que si que m’he donat compte és que els Valencians som afortunats al territori amb tindre les xarxes d’Avamet. Com podeu comprovar l’ esforç d’ Avamet es impressionant i end mostra una animalada de xarxes al territori Valencià que ens donen informació a temps real,cosa que trobe a faltar per donar informació més detallada per a Catalunya I les Illes Balears. Tinc que dir-vos que per a mi és un plaer ser soci de l’associacio d’Avamet i que podem estar molt agraïts de la gran tasca que fa.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA

Cap de setmana estable i assolellat a tot el territori Valencià Catalunya I Balears i amb temperatures que seran agradables pel dia amb maximes entre 23/27 °C ,però fresquetes de cara la nit. Per tant cap problema per a fer plans aquestos dies.

AVANÇ PRÒXIMA SETMANA

DILLUNS

El dilluns tindrem més nuvolositat de cara la vesprada pel sud del territori Valencià i interior que inclús podrien deixar algun ruixat molt poc important,tindrem per l’oest peninsular un xicotet embossament d’aire fred que anirà acostant-se però sense portar massa problemes en un principi. Tant a Catalunya com a les Illes Balears no esperem canvis significatius. Les temperatures tampoc variaran massa.

DIMARTS

Dimarts tindrem una situació un poc més inestable amb nuvols més abundants quan més al sud del territori Valencià on inclús podran deixar algunes precipitacions pel litoral,que no descartem puguen afectar també la província de Castelló. A les Illes Balears I sobretot a l’illa d’Eivissa I Mallorca també podrà caure algun ruixat. Sense cap canvi a Catalunya. Les temperatures continuaran en valors semblants o baixaran allà on estiga més ennuvolat.

RESTA DE SETMANA

No sembla que vulga quallar cap situació de pluges generals I quantioses al nostre territori,sembla que allà el dijous si que podríem tindre una situació més imestable cap a les zones més litorals del territori Valencià I també a les Illes amb noves precipitacions,però això de moment queda molt lluny,però com he dit no tenim cap temporal a la vista per a estar pendents i emocionats.

Continuem observant i esperant.

Canet del Mar ahir. Per Maria Rosa.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando