Per Nando

30/09/2022

ESTABILITAT FINS LA SETMANA QUE VE☁️☁️☁️☁️☁️☁️???

Meteo

Destacats

Estabilitat fins la pròxima setmana es el que tindrem a partir d’ara. A partir de dilluns un xicotet embossament d’aire fred vindrà recorreguent el sud peninsular,això farà que a partir de dilluns puga’m tindre alguns ruixats molt localitzats pel sud del territori Valencià. A priori sembla que aquesta goteta freda no portarà massa problemes la propera setmana i sols podrà portar més nuvolositat I alguns ruixats durant la setmana,però en un principi poc importants. Però ja sabeu en quina època estem i qualsevol desviació pot complicar molt més la previsió o deixar-nos sense cap gota. Per tant ho seguirem

De moment podem gaudir d’aquest cap de setmana amb bona cosa de sol i temperatures agradables,desde Meteopoble anirem afinant millor la previsió per a la setmana que ve entre demà i despus-demà. Perquè sabeu que ací mai parem.

Gaudiu i disfruteu de la vida. Fins demà

Salutacions. METEOPOBLE,NANDO.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando