Per Nando

29/09/2022

VAGUADA I TEMPESTES,ATENTS PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️????⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️

Meteo

Destacats
satèl·lit

Bon dia!!! 29 de Setembre i veiem al satèl·lit com comença a entrar la vaguada que inclús ahir deixava tempestes a la província de Girona. Tempestes que deixaven acumulats fins a 43mm a Navata, 19 mm a la Tallada d’Empordà o Pantà de Daimus-Boadella,vora 18 mm a Mollo-Fabert o Torroella de Montgri i 12 mm a Torroella de Fluvià. Totes estes dades extretes de Meteocat.

COMENÇA A ENTRAR LA VAGUADA

vaguada entrant hui.

AVISOS PER A HUI

Avisos activats a les comarques de Girona i Barcelona per tempestes fortes que també afectaran a les Illes Balears però més cap a últimes hores.

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE HUI

Comença a entrar la vaguada,però com he dit abans, ja hem tingut ruixats i tempestes intensos a la província de Girona I que podran reproduir-se amb més força de cara esta vesprada,cap a últimes hores del dia i durant la pròxima nit aniran desplaçant-se també amb força cap a les Illes Balears. Ací a casa nostra també tindrem més nuvolositat I de cara la vesprada o últimes hores del dia ens creuarà una línia d’inestabilitat que també podrà deixar alguns ruixats que entraran desde l’interior,però sempre coses dèbils encara que no descarte algun ruixat més moderat acompanyat de tronada. El vent continuarà bufant moderat de mestral a l’extrem nord de Castelló I sud de Tarragona,però de cara la nit tornarà agafar força i bufarà amb ràfegues superiors als 90km/h. Les màximes baixen respecte ahir a les comarques de l’interior del territori Valencià,però encara sobrepassaran els 25 °C a les comarques més centrals.

DEMÀ

AVISOS

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Demà encara tindrem restes d’inestabilitat que pot deixar algun ruixat a primera hora del dia pel litoral sud del territori Valencià,també risc d’algun ruixat o tempesta a la província de Girona. La major inestabilitat durant el mati la trobarem a les Illes amb possibilitat de tempestes fortes,però que poc a poc al final de la jornada aniran remitint. El vent que bufarà amb força de mestral durant el mati al nord de la província de Castelló I sud de Tarragona també remitira a partir de migdia. Les temperatures baixen de manera generalitzada a totes les comarques.

CAP DE SETMANA

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA SÍMBOLS METEOPOBLE DISSABTE I DIUMENGE

El cap de setmana vindrà caracteritzat per oratge estable I assolellat,dissabte podríem tindre alguns núvols pel territori Valencià;però res important. Les temperatures seran fresques pel matí,però superaran els 25 °C de màxima a les hores centrals del dia.

POSSIBLES CANVIS PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Caldrà seguir l’evolució dels models la pròxima setmana,perquè s’intueix que l’anticicló podria adoptar altra vegada una posició que ens podrà afavorir l’entrada del llevant,això amb una mica d’aire fred ens podria fer parlar de noves precipitacions de cara inicis de la setmana que ve. Tendència que caldrà seguir en pròximes informacions i vorem com ixen les eixides dels models el dia de hui,perquè anit el model Europeu va eixir molt inestable per a la pròxima setmana.

HURACÀ IAN ?????????????

Quan son les 5 de la matinada,veiem com l’huracà Ian ja ha perdut molta força i s’adintra cap a dins de la regió de Florida sense aquest ull característic i per tant és el que en fa pensar que ara mateix es troba en fase de tempesta tropical,ara en tocar altra volta aigues de l’Atlàntic vorem si es torna a enfortir,però la seua trajectòria els pròxims dies es anar avançant cap a Carolina del sud i del nord. Molts problemes va causar ahir a poblacions com Cabó Coral,Naples,Sarasota,la Belle,etc…. I és troba com els 5 Huracans més destructius de la Regió de Florida. De moment ens confirmen 2 víctimes mortals a Cuba i vorem si al llarg del dia transcendeixen més informacions de víctimes mortals.

Be amb aquestes imatges vos deixem aquest matí de l’huracà Ian i aquesta vesprada seguirem les tempestes fortes o molt fortes que es podran produir a Girona i les Illes Balears a última hora.

Meteopoble torna aquesta vesprada amb més informació Meteorològica i amb el possible seguiment de les tempestes i les actualitzacions dels models per a la pròxima setmana per veure si continuen veient moviment o no.

QUE PASSEU BONA JORNADA.

NANDO.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando