Per Nando

29/09/2022

TEMPESTES ACTIVES!!! TENDENCIES PRÒXIMA SETMANA MÉS INESTABLES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou!!! Mirem radar i satèl·lit i com estava previst tenim tempestes actives a estes hores a la província de Girona i també algunes precipitacions molt dèbils I inapreciables entrant per l’interior de València i que apenes deixaran 4 gotes.

DEMÀ

Demà encara pot quedar algun ruixat puntual al litoral Gironí i inclús alguna enfarinada a la vessant nord dels Pirineus Catalans,el lloc més inestable estarà a les Illes Balears on esperem tempestes irregulars que podran ser localment forts durant tota la jornada,sobretot a l’illa de Mallorca i Menorca. A casa nostra llevat del vent que podrà bufar amb força de Mestral al nord de Castelló I sud de Tarragona desde aquesta nit fins demà mati que tendirà amainar,esperem oratge prou tranquil i amb nuvolositat que cada vegada serà més escasa a mesura que passen les hores.

CAP DE SETMANA TRANQUIL.

Sense complicacions este cap de setmana I on predominarà l’oratge estable a tot el territori Valencià,les Illes Balears I també Catalunya,les màximes seran més que agradables durant el dia.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA!!!?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Aprofiteu l’estabilitat d’aquesta setmana perquè sembla que la pròxima es pot enviscar sobretot al territori Valencià,l’ ubicació de l’anticicló enviant llevant més la possibilitat d’aire fred molt aprop de les nostres latituds, podrà fer que a partir de dimarts puguen tornar les tempestes al nostre territori I sense descartar que siguen intenses. Situació per confirmar i que anirem esbrinant dia darrere dia.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando