Per Nando

28/09/2022

DEMÀ VAGUADA!!!⛈️⛈️⛈️⛈️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem hui dimecres 28 de Setembre i mirem el Satèl·lit I de nou tenim un dia lliure de nuvolositat a totes les nostres comarques. Això si abrigueu-vos un poc de bon mati,perquè fa frescoreta i una mànega llarga no fa de sobra.

CONTINUA BUFANT EL VENT????????

Font Avamet

Continua bufant el vent que esta nit encara deixa registres de fins a 98 km/h a Xodos,93 km/h a Rosell,85 km/ a Ares del Maestrat o 84 km/ a Culla. A Catalunya destaquem els 85 km/h de El Perelló, 64 km/h de PN dels Ports o 62 km/h de Mont-Roig del Camp,les dades de Catalunya extretes del Meteocat.

PREVISIÓ METEOPOBLE HUI

De moment hui encara tindrem un dia prou tranquil en general a tot el territori Valencià,Català I les Illes Balears,només podrem tindre algun ruixat o tempesta sobretot de cara la vesprada-nit a la comarca de Girona que podrà ser localment forta ,el vent continuarà bufant amb força de mestral al sud de Tarragona I nord de la província de Castelló,però amb tendència amainar al llarg del dia. Temperatures sense massa canvis.

DEMÀ VAGUADA!!!!

Avanç de la vaguada per a demà.

MAPES DE SÍMBOLS METEOPOBLE DEMÀ

Demà tindrem un oratge prou tranquil al territori Valencià,però amb més nuvolositat que el dia de hui,que junt amb el pas de la vaguada podria deixar alguna gota per l’interior nord, coses molt poc significants ,les temperatures màximes podran baixar un poc sobretot a les zones de més a l’interior. Per contra creix la inestabilitat al territori Català I les Illes Balears amb més nuvolositat a causa del pas de la vaguada. Podrem tindre ruixats i tempestes localment forts a les comarques de Girona i Barcelona i més dèbils cap a les Illes Balears. No descartem veure alguna volva a les serres més altes dels Pirineus Catalans fruit de la baixada de termòmetres més generalitzada que tindran per aquella zona.

DIVENDRES

La vaguada anirà avançant cap a l’est i durant la matinada es podran registrar ruixats i inclús alguna tempesta cap a les Illes Balears,però anirà millorant ràpidament durant el dia. Al nostre territori podrà caure algun ruixat al litoral sud,però en general tindrem oratge prou tranquil,però amb clara baixada de les temperatures màximes i que apenes sobrepassaran els 20°C. A Catalunya llevat d’algun ruixat dèbil al litoral Gironí esperem també un dia prou tranquil.

CAP DE SETMANA!!!!

El cap de setmana podrem fer plans tranquil·lament,se’ns instala l’anticicló i per tant no esperem cap complicació meteorològica,sol i temperatures fresquetes per la nit,però les màximes començaràn a pujar un poc respecte a divendres. I diumenge i ja podrem tindre valors per damunt dels 25°C a les comarques més centrals del territori Valencià i que ens faran gaudir del temps lliure sense cap preocupació.

I AL MON L’HURACÀ IAN?????????

Huracà Ian ahir impactant en Cuba

L’huracà Ian de categoria 3 -d’una màxima de 5- va tocar terra aquest dimarts a l’extrem occidental de Cuba. Causant talls elèctrics i suspensió de la major part del trànsit terrestre i marítim, amb pluges intenses i forts vents propers als 200 km/h.

Ara quan són les 4:30 de la matinada hora Espanyola,IAN es troba abandonant La Habana i al damunt de Cayo Hueso, on també afecta part de Miami, ara mateix aquest monstre de la natura es dirigeix cap a Florida amb possibles vents de més de 200km/h. Molta precaució per aquelles zones.

QUE PASSEU BONA JORNADA DESDE METEOPOBLE

NANDO.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando