Per Nando

27/09/2022

FORTES VENTADES DE MÉS DE 100KM/H????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou;fortes ventades les que s’estan produint al territori Valencià I sud de Tarragona I que estab deixant registres superiors als 100 km/h

Rafegues vent al territori Valencià. Font Avamet
Ràfegues vent al territori Català. Font Meteocat.

Com veieu registres superiors als 100km/h com els 114 km/h de Vilar de Canes, els 108km/h de la Torre d’en Besora o els 101km/h de Rosell,però tenim molts registres també per damunt dels 90km/h com podeu observar a la taula d’Avamet i parlant del territori Valencià. Al territori català destaquem els 100km/h de Portbou,els 94km/h de Mas de Barberans,els 93km/h del Perelló o 92km/h de Mont-roig del Camp.

EL VENT CONTINUARÀ LES PRÒXIMES HORES

El vent continuarà bufant les pròximes hores a tot el sector de l’extrem nord de Castelló i sud de Tarragona on continuem amb avís groc per aquest vent que continuarà superant els 80 km/h . La tendència es que comence amainar durant el mati de demà al territori Valencià mentre que al sud de Tarragona no ho farà fins a últimes hores de demà dimecres.

Demà recordem que tindrem un oratge prou tranquil en general a tot el territori Valencià a Ses Illes Balerars i també a Catalunya, llevat de Girona on podrien tindre algun ruixat al llarg de la jornada. Continuarem amb ràfegues de vent fortes al nord del territori Valencià I sud de Tarragona.

Demà ampliem com tots els dies la informació per a tots vosaltres.

Molt bona nit i descanseu

METEOPOBLE,NANDO.?⛈️❄️??☁️?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando