TEMPESTES INTENSES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

radar precipitacions
Satèl·lit últimes 2 hores
Precipitacions Avamet últimes 4 hores.

Benvinguts de nou,últimes tempestes intenses que s’estan produint més al sud del previst i afecten a la província d’Alacant i on estan deixant precipitacions molt intenses en poc de temps, de moment estos son els registres provisionals d’aquestes tempestes que continuen descarregant. També ho fan a la província de Castelló,però els registres de precipitació son prou més discrets. Destaquem els vora 30 mm a molts observatoris com són Asp,Banyeres de Mariola,Xixona,La Vall d’Alba ,Salines o Ibi.

DEMÀ DEIXAREM EL PARAIGÜES A CASA

Demà el vent de mestral s’encarregarà de lliurar el cel de núvols i bufarà molt fort amb ràfegues superiors als 90 km/h a l’extrem nord de Castelló I sud de Tarragona I també bufarà fort a les serres de la part nord de Mallorca. Tan sols podem esperar algun ruixat dèbil de mati a les Illes Balears,però de produir-se passarà molt ràpidament i acabarà lliunt el sol. Les temperatures demà pujen i els valors oscilaran entre els 25-30 °C al territori Valencià.

CANVIS DE NOU DIJOUS 🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

De nou el dijous tindrem canvis amb el pas d’una vaguada que tornarà a complicar l’oratge a més de patir una baixada de termòmetres,sembla que tornaran les tempestes que a dia de hui sembla que la zona amb més probabilitat de tempestes fortes seria les Illes Balears.

Ho seguirem. Fins demà.

Marina Quintana Pérez. Vall d’Uixó
Comparteix
Anunci