Per Nando

25/09/2022

ÚLTIMA HORA!!!AVÍS ROIG ACTIVAT,MOLTA PRECAUCIÓ ESTA NIT.⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,situació perillosa la que va eixint dels models per a esta nit I dena mati a les comarques més litorals de València I zones del sud de València I nord d’Alacant. Aemet acaba de decretar l’avís roig a la Marina Alta i es que a Pego porten vora 200 mm en poc de temps. La situació és fica perillosa i durant la nit trobe que eixe avís roig es podrà ampliar a més zones,molta cura en zones com la Marina,la Safor,la Vall d’Albaida,la Ribera Alta,etc…. perque podrem vore acumulats entre 200/400mm . Molta precaució les pròximes hores I en unes hores tornarem a informar. Precaució també a les Illes Balears perquè també tindran una nit moguda.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando