Per Nando

25/09/2022

ÚLTIMA HORA MODELS METEOROLOGICS I PRECIPITACIONS. PRECAUCIÓ!!!⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Meteo

Destacats

Bona nit!!! Les tempestes s’han reactivat i comencen a deixar els primers problemes a la comarca de la Safor. Com veieu al radar I satèl·lit en aplegar a la costa ha explotat tot i allà està deixant caure de valent. Les Illes Balears ara mateixa també estan divertint-se.

Font Avamet

Estos són els registres més importants fins ara,fa un moment en Tavernes platja han caigut fins a 65 mm en 20 minuts i ens apleguen imatges de alguna casa de Miramar on està entrant aigua. Precaució!!!

PRÒXIMES HORES COMPLICADES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Atenció sobretot a la zona de la Safor,l’última eixida del model Harmonie marca la màxima inestabilitat durant aquesta nit i demà mati en aquesta comarca,però no descartem que ho faça també a la Marina o a l’est de la Vall d’Albaida I també a les Illes d’Eivissa i Mallorca.

El mòbil m’explota per moments,però tranquils que en tinc un de reserva i ací estaré al peu del canó informant minut a minut.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando