Per Nando

25/09/2022

SEGUIMENT ESPECIAL PLUGES TORRENCIALS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Meteo

Destacats
Model Arome

Davant el inminent episodi de pluges torrencials que començarà en unes hores a zones de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) sobretot en zones del litoral i prelitoral,Meteopoble va a fer un seguiment durant tota la nit. Estic lliurant i aniré seguint l’evolució del episodi i vorem si en desplaçe algun lloc del litoral que es on esperem la pluja més abundant. Informaré puntualment dels possibles problemes puntuals que puga’m tindre,però com sempre demane precaució. No estem davant de cap Gota Freda ni davant d’una situació extraordinària,però poden caure més de 200 o 300 mm en les pròximes hores de manera local. Per això estaré tota la nit a l’aguait.

DIMARTS I DIMECRES ESTABILITAT,PERÒ PER A POC DE TEMPS.

Sembla que Dijous pròxim podríem parlar d’un nou episodi de pluges importants a la Façana Mediterrània amb un nou embossament d’aire fred. Cosa que anirem definint quan acabe de passar el que tenim per a les pròximes hores.

PRECAUCIÓ!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando