SEGUIMENT ESPECIAL PLUGES TORRENCIALS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🔴🔴🔴🔴

Model Arome

Davant el inminent episodi de pluges torrencials que començarà en unes hores a zones de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) sobretot en zones del litoral i prelitoral,Meteopoble va a fer un seguiment durant tota la nit. Estic lliurant i aniré seguint l’evolució del episodi i vorem si en desplaçe algun lloc del litoral que es on esperem la pluja més abundant. Informaré puntualment dels possibles problemes puntuals que puga’m tindre,però com sempre demane precaució. No estem davant de cap Gota Freda ni davant d’una situació extraordinària,però poden caure més de 200 o 300 mm en les pròximes hores de manera local. Per això estaré tota la nit a l’aguait.

DIMARTS I DIMECRES ESTABILITAT,PERÒ PER A POC DE TEMPS.

Sembla que Dijous pròxim podríem parlar d’un nou episodi de pluges importants a la Façana Mediterrània amb un nou embossament d’aire fred. Cosa que anirem definint quan acabe de passar el que tenim per a les pròximes hores.

PRECAUCIÓ!!!!

Comparteix
Anunci