Per Nando

25/09/2022

AÇÒ ACABA DE COMENÇAR. ATENCIÓ ESTA VESPRADA, PRECIPITACIONS DE FINS A 200MM ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Plovent molt en algunes zones de la Marina i es que açò va a més, 100 mm porten a Pego en 1 hora i això vol dir que allà on descarreguen ho faran de manera torrencial.

MOLTA ATENCIÓ ESTA VESPRADA

Esta vesprada/nit estarem molt pendents de les pluges sobretot en zones de la Marina,La Safor I inclús pot ser que la Ribera,l’Horta I el Camp de Túria. Molta atenció en estes zones perquè pot ploure de manera torrencial i deixar acumulats de més de 200 mm en poc de temps . Estem davant un episodi curt però que pot deixar molta pluja a la zona litoral i prelitoral del territori Valencià,sobretot de València I nord d’Alacant. Demà la situació continuarà inestable i amb precipitacions que allà on l’amollen deixaran quantitats significatives de pluja.

Dimarts sembla que la situació meteorològica millorarà progressivament,però pot ser una millora transitòria,els models veuen més inestabilitat a partir del pròxim dijous amb més aire fred en alçada que farà que tornen les tempestes.

ATENCIÓ I SEGUIMEEEEEEEENT SOBRETOT A PARTIR D’AQUESTA VESPRADA

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando