Per Nando

24/09/2022

CONTINUEM AMB TEMPESTES!!! ATENCIÓ DEMÀ SUD DE VALÈNCIA I NORD D’ALACANT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Quines tempestes van afectar ahir a Catalunya,registres de més de 100mm en molt poc de temps sobretot a Tarragona causava problemes arrastrant vehicles i amb crescudes de rius i rieres. Ací a la província de Castelló una forta tempesta també deixava fins a 68 mm a Coratxà.

HUI DE NOU TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Hui de nou tenim risc de tempestes a partir d’aquesta vesprada,tempestes que hui si que pareix que afectaràn al sud de València I nord d’Alacant i podran tocar fins la costa,però de nou seran tempestes localitzades i a molts punts del territori ni ens enterarem. També esperem tempestes a la província de Castelló I nord de València. Catalunya i les Balears hui tampoc és lliuren encara que ja puc avançar que hui les tronades no seran tan virulentes com les d’ahir. Aemet manté avís groc a les comarques centrals del territori Valencià interior nord del territori,Catalunya I les Illes Balears on inclús Palma i Menorca és troben en avís taronja per eixes fortes tronades.

DEMÀ NOUS CANVIS

MAPA SUPERFÍCIE

Sembla que per fi el diumenge i dilluns plourà al sud de València I nord d’Alacant i ho farà de mar cap a terra. Com veieu al mapa de superfície ens creuarà una borrasca pel sud de la península,això junt un embossament d’aire fred de -20 °C i el vent de llevant incidint sobre la Diània en fa pensar que tindrem 2 dies molts moguts i inclús amb possibilitat de que pugen produir-se pluges i tempestes molt intenses o inclús amb grau de torrencialitat.

MAPA PRECIPITACIONS GFS.

POSSIBLES TEMPESTES MOLT INTENSES SEGONS AROME PER A DIUMENGE

Model Arome
Model Harmonie

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DIUMENGE/DILLUNS

Per tant diumenge i dilluns cel prou cobert a tot el territori Valencià I les Illes Balears,precipitacions fortes o molt fortes al sud de València I nord d’Alacant I les Illes Balears I que poden anar acompanyades de tronada i ser persistents,podran deixar acumulats significatius en les Illes i comarques de la Safor,la Marina, la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoia,la Costera.Atenció!!!! Perquè no descartem acumulats per estes zones de uns 200m entre diumenge i dilluns.

A PARTIR DE DIMARTS MILLORA L’ORATGE

El dimarts anirà millorant de manera significativa l’oratge. L’anticicló anirà espentant l’aire fred cap a l’est i a la vegada entrarà el vent de mestral més sec que farà escampar els núvols. De mati encara podrem esperar ruixats als Pirineus i les Illes Balears,però que aniran desaparegueren a mesura que avance la jornada.

Però ara centrem-se en les tempestes fortes de hui i la probabilitat de pluges que podran ser significatives entre demà i el dilluns a les comarques del sud del País València I les Illes Balears.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando