Per Nando

24/09/2022

ATENCIÓ!!! AVÍS TARONJA ACTIVAT,LES TEMPESTES DEMÀ PODEN SER SEVERES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

L’última hora dels avisos d’Aemet ens fiquen en avís taronja ( un avís important) al litoral sud de València,nord d’Alacant i les Illes Balears

Anem a estar molt atents al pas de la Borrasca demà de vesprada perquè donarà molt de joc i així ens mostren tots els models a partir de demà de vesprada. Com veieu tindrem vent humit de llevant,aire fred en alçada i un mar Mediterrani a uns 27°C. Tot un còctel per a precipitacions intenses allà on el llevant es faça més de notar.

Per tant molta atenció a demà de vesprada,perquè començaran a formar-se nuclis de tempesta molt intensos que podran deixar pluges molt fortes o torrencials I deixar acumulats de més de 100mm en molt poc de temps. Les comarques on esperem eixes pluges més intenses seran la Safor,la Marina i inclús la Vall d’Albaida i anirem seguint-ho per si de cas acaben afectant a més comarques. Atenció també a les Illes Balears perquè també rebran tempestes molt intenses que poden deixar alguns problemes.

Dilluns continuarà plovent a les zones de la Marina,La Safor I la Vall d’Albaida on de segur que tindrem registres molt importants.

Ja veieu situació molt interessant la que tindrem demà i a la vegada també tindrem que anar amb molta precaució per si les mosques. Demà tornen actualitzar

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando