Per Nando

23/09/2022

COMENÇA LA TARDOR I HO FARÀ PER LA PORTA GRAN. MOLTA PRECAUCIÓ A LES TEMPESTES ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos Aemet
model Arome
Animació model Arome pròximes hores.

Molt bon dia!!! Hui a les 3:04 de la matinada hem entrat oficialment en la tardor i sembla que tindrem llocs que entraran per la porta gran. Avisos activats per tempestes al nord d’Alacant ( demà) València,Castelló i tota Catalunya per fortes tempestes I avís taronja al litoral de Barcelona. Molta precaució a esta última zona perquè la situació és pot tornar inclús perillosa esta nit amb tempestes i precipitacions que poden deixar fins a 150 mm o més en el litoral i prelitoral Barceloní.

MAPA SIMBOLS HUI I DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Matins tranquil el que esperem hui,però atenció que durant la vesprada tornaran a créixer nuclis tempestuosos que avançaran desè l’interior cap a la costa de la província de València Castelló i nord d’Alacant I inclús podran arribar amb força al litoral de Castelló. Molta atenció com he dit abans al litoral i prelitoral de Barcelona perquè entre esta nit i matinada podran tindre tempestes i ruixats torrencials i persistents que podran deixar fins a 200 mm en molt poc de temps. No descarte algun avís roig durant aquesta nit.

DIUMENGE/DILLUNS ES COMPLICARÀ AL SUD DEL TERRITORI VALENCIÀ

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE DIUMENGE/DILLUNS

Tots pendents de l’ubicació final de la Borrasca que creuarà pel sud peninsular entre diumenge i dilluns.Fa uns dies pareixia que les zones més afectades per esta borrasca anaven a ser Catalunya I Castelló,però les últimes eixides dels models fiquen la Borrasca més al sud del previst I en principi les zones més afectades podrien ser el sud del territori Valencià I les Illes Balears. Una inestabilitat que vindrà acompanyada d’un embossament d’aire fred pel centre peninsular I que ens fa pensar que eixes precipitacions podrien ser fortes o molt fortes i inclús persistents a les zones del sud de València i nord d’Alacant. Situació que anirem definint millor demà amb els models mesoescalars.

Però hui ens centrarem sobretot en les tempestes d’aquesta vesprada-nit i que donaran que parlar sobretot a Catalunya. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando