Per Nando

23/09/2022

COMENÇA A ENVISCAR-SE,ATENCIÓ CATALUNYA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit

Tempestes que a estes hores es troben per l’interior de València i Castelló I que de firma irregular aniran afectant varies poblacions,però no espereu que vos afecten a tots perquè són tempestes locals. Fixeu-se a Catalunya perquè allí si que va a més i les tempestes seran generalitzades a partir de les pròximes hores I especialment molt fortes a les zones litorals. Ara mateixa tenen una bona tempesta al litoral de Tarragona. Anirem seguint-ho.

DEMÀ

Demà tindrem un dia molt paregut al de hui. De mati tranquilitat absoluta,de cara la vesprada de nou creixeran tempestes per l’interior i que podran afectar punts del nord d’Alacant,València i Castelló. De nou Catalunya podria ser la més afectada per aquestes tempestes.

ATENTS DIUMENGE/DILLUNS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

mapa superfície

Els models mesoescalars ja comencen a intuir la inestabilitat que tindrem a partir de diumenge i dillluns a causa d’una borrasca que ens creuarà pel sud peninsular. El diumenge I dilluns seran uns dies grisos sobretot quan més al sud del territori Valencià i serà la zona de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on esperem les precipitacions més quantioses,sembla que les precipitacions afectaran quan més al litoral,però caldrà estar atents per vore com acaba bufant el vent perquè eixes precipitacions i tempestes podrien afectar també comarques com la Vall d’Albaida,la Costera,Alcoia i Comtat. Atenció les Illes Balears perquè allí les pluges podran ser inclús torrencials i donar problemes. De totes formes ho seguirem perquè demà els models aniran definint millor este episodi.

Be,vorem que passa a Catalunya I vorem també que fa la Borrasca al nostre territori entre diumenge I dilluns.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando