Per Nando

22/09/2022

TRONA!!! I CONTINUARÀ FENT-HO. ATENCIÓ A DIUMENGE ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,mirant satèl·lit I radar continuen les tempestes actives a la província d’Alacant i una també potent que porta direcció desde l’interior nord de la província de València fins les comarques més al sud de València i nord d’Alacant. De moment tenim registres de les tempestes que han afectat fa només una estona i són registres dignes de menció de més de 30 mm a poblacions com a Ontinyent,Xelva,Finestrat,Bocairent,Torás o Bicorb. Tempestes que continuaran les pròximes hores.

CONTINUA LA INESTABILITAT ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

AVISOS DEMÀ

AVISOS DISSABTE

MAPA SIMBOLS DEMÀ I DISSABTE ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Demà I despus-demà de nou matins tranquils,però de nou de vesprada arrancaran les tempestes desde el nord d’Alacant fins a Catalunya,tempestes que podran ser fortes o molt fortes. Atenció Catalunya de cara la nit i matinada de demà perquè inclús les tempestes podran ser generals i amb certa torrencialitat.

TEMPORAL DE PLUGES DIUMENGE/DILLUNS? ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????????

MAPA SUPERFÍCIE DIUMENGE

MAPA SIMBOLS DIUMENGE/DILLUNS

Atenció a la possible Gota Freda que vindrà a situar-se al centre de la península I que junt a una borrasca Mediterrània que canalitzarà vent de llevant podrà portar un temporal de pluges persistents I localment fortes o torrencials al nostre territori,Catalunya I les Illes Balears de cara diumenge i dillun. Caldrà seguir de prop els models per anar confirmant i afinant esta previsió que podrà donar que parlar.

Com veieu molta feina tinc i no puc deixar de dir que perquè no plou a un poble en concret no vol dir que està fent-ho en un altre. Comprengeu que faig previsions,però de moment no sóc adivi.

Vinga que l’assumpte ve carregat de bombo. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando