Per Nando

22/09/2022

ATENCIÓ!!! HUI TEMPESTES FORTES O MOLT FORTES I CAP DE SETMANA MOLT INESTABLE ???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitacions

Bon dia!!! Comencen un dia caracteritzat per la inestabilitat que com veieu afecta sobretot l’illa d’Eivissa i algun punt del sud de València I nord d’Alacant on està nit s’han produït algunes precipitacions dèbils. Però sembla que hui les tempestes si que seran les protagonistes.

AVÍS PER TEMPESTES

Avisos Aemet

MODEL AROME HUI

Model Arome

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

mapa simbols Meteopoble

Situació inestable la que tenim el dia de hui i on per el mati podem tindre alguns ruixats i algunes tronades per el litoral del territori Valencià i també per el litoral Tarragoní. Atenció a les Illes Balears i en concret a l’illa d’Eivissa perquè allí es on es concentra la màxima inestabilitat el dia de hui amb ruixats i tempestes que podran superar els 50 mm/h,recordem que allí tenen activat l’avís taronja per eixes precipitacions. Atenció de vesprada també al nostre territori perquè creixeran tempestes molt irregulars per l’interior i que podran avançar cap a la costa I deixar precipitacions de fins a 30 mm/h i anar acompanyades de granís.

DEMÀ

Matí tranquil,però de vesprada es tornarà a inestabilitzar a causa del començament del despenjament d’una DANA. Com he dit de vesprada començaran a créixer tempestes per la província de València I Castelló amb tempestes que podran ser localment fortes o molt fortes. Atenció perquè la nit-matinada de divendres a dissabte les tempestes podran ser inclús torrencials a Catalunya hi ha probabilitat de que pugen donar alguns problemes.

CAP DE SETMANA MOLT INESTABLE

MAPA DE SIMBOLS METEOPOBLE CAP DE SETMANA

MAPA SUPERFICIE CAP DE SETMANA

PRECIPITACIONS EUROPEU CAP DE SETMANA

El cap de setmana vindrà caracteritzat per un embossament d’aire fred al centre peninsular i amb la formació d’una borrasca al Mediterrani,tindrem molta inestabilitat per a que pugen créixer tempestes i ruixats tant al territori Valencià com a Catalunya I les Illes Balears,de moment sense saber amb exactitud om pot caure la grossa perquè tot dependrà d’on acabe posicionant-se la Borrasca i on acabe incidint de forma més clara el vent de llevant. Situació que podria continuar molt inestable la pròxima setmana.

Per això molta atenció a les previsions perquè este cap de setmana podriem parlar d’un episodi de pluges persistents i inclús torrencials en algun lloc del Mediterrani.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando