Per Nando

21/09/2022

TEMPESTES MOLT LOCALITZADES, PERÒ QUE DEMÀ SERAN MÉS INTENSES????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
radar precipitacions
precipitacions Font Avamet

Avisos sense sentit hui per part d’Aemet i que com he dit aquest matí l’opció de tempestes intenses i generals es desinflava als models i per tant només esperàvem alguna tempesta molt localitzada i localment forta. Els models ens la jugaven ahir de vesprada-nit i tiraven per terra totes les previsions que fèiem tant Aficionats com Meteoròlegs,però així es la Meteo??‍♂️??‍♂️??‍♂️. Bé almenys hem tingut alguna tempesta intensa com els 32 mm caiguts a Vilafranca o els 11 mm a Portell de Morella.

DEMÀ ESPERE MÉS MOVIMENT QUE HUI

avisos per a demà
mapa de simbols per a demà

Encara que de nou els avisos per a demà en semblen desproporcionats,perquè per a demà també han desinflat prou l’episodi de tempestes,trobe que demà tindrem més moviment que hui desde bon mati. Espere tempestes molt fortes o inclús torrencials a l’illa d’Eivissa i tempestes davant la mar que podran entrar al nostre litoral en qualsevol moment i deixar ruixats forts o molt forts. Per la vesprada també podran creixer tempestes molt locals que també afectaran zones de l’interior.

OBSERVEM LA DANA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

I observem la Dana del cap de setmana,perquè sembla que afluixa un poc cap a Catalunya I reparteix més la pluja a tot el Mediterrani,situació que caldrà seguir,perquè amb aquesta Dana tindrem que vigilar on es forma eixa borrasca en superfície,perquè dependrà d’on es forme per parlar d’on afectarà el màxim de precipitació al Mediterrani.

QUE VOS PAREIX LA METEOROLÒGIA? Per a mi és molt bonica,però té fa tornar boig.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando