Per Nando

21/09/2022

COMENCEN A CREIXER LES PRIMERES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,comencen a créixer les primeres tempestes per l’interior del nostre territori,unes tempestes que esta vesprada seran localment fortes I amb probabilitat de granís,això sí,esperem que ho façen de manera molt dispersa,no estem davant una situació de tempestes generals com es veia fa un parell de dies,però ploure plourà de manera forta alguns llocs.

DEMÀ ATENCIÓ AL LITORAL

Atenció demà a les tempestes que puguen fregar el litoral perquè deixaran forts aiguats que podran acumular més de 30 mm /h. I atenció!!! a l’illa de Eivissa perquè demà les tempestes més fortes es concentraran allí i poden deixar acumulats de més de 50mm en molt poc de temps.

I PENDENTS DEL CAP DE SETMANA I LA DANA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Tots pendents de l’evolució que vullga fer la Gota Freda el pròxim cap de setmana,perquè pinta que Catalunya podrà rebre lo fort,però caldrà seguir-ho perquè en un mínim moviment cap al sud de la Borrasca ens podria afectar de ple també al nostre territori.

Tenim molts dies de inestabilitat, a seguir-hoooooo⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando