Per Nando

20/09/2022

ATENCIÓ A DIJOUS,PERÒ DEMÀ JA TINDREM TEMPESTES AMB POSSIBLE PEDRA ??⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana de seguiment meteorològic per anar veient com es comporten les tempestes que esperem per als pròxims dies. De moment hui esperem un dia prou tranquil,però sense descartar alguna tempesta per les zones de més a l’interior de la província de Castelló i inclús del nord de València,però de moment coses molt locals.

PRIMERS AVISOS PER A DEMÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Primers avisos activats per a demà a causa de l’aproximació de la vaguada que a partir de la vesprada farà créixer la nuvolositat deixant tempestes fortes per l’interior del territori Valencià que poden deixar precipitacions de més de 30mm/h I inclús vindre acompanyades de granís, a última hora de la nit podran afectar zones del litoral i generalitzar-se. A Catalunya també tenen risc d’algunes tempestes pel litoral Tarragoní i comarques més centrals demà de vesprada.

ATENCIÓ A DIJOUS⛈️?⛈️☁️?⛈️?⛈️?⛈️????

Estarem molt pendents de les previsions que ens donen els models mesoescalars el pròxim dijous de matinada i mati que és quan la vaguada de fins a -15 °C en capes altes més el vent de llevant podrien produir tempestes molt intenses sobretot en zones més litorals I prelitorals del territori Valencià I de l’illa d’Eivissa i Palma. Vorem com defineix Aemet els avisos per a eixe dia perquè pinta prou mogudet i també anirem veient els models Mesoescalars per vore on van situant eixes tempestes més fortes. Les temperatures màximes baixaran de manera generalitzada.

A PARTIR DE DIVENDRES ÉS DESPENJARÀ UNA DANA?????

Entrada d’aire fred en altura.

El divendres i cap de setmana continuarem amb inestabilitat a causa d’una Dana que vindrà a situar-se entre el nord i centre peninsular i això afavorirà el creixement de noves tempestes que podran ser molt intenses especialment al nord del territori Valencià i Catalunya. Situació que també seguirem de prop per vore com va desenvolupant-se.

Com veieu setmaneta de lo més moguda i que estaré al peu del canó per anar informant de totes les novetats meteorològiques.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando