Per Nando

20/09/2022

AMPLIEN AVISOS,ATENCIÓ DEMÀ VESPRADA-NIT???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
radar precipitacions
Precipitacions Font Avamet.

Bona vesprada,tempestes que s’estan produint a la província de Castelló,però de moment observant la meteoxarxa d’Avamet podem observar que no han deixat massa precipitacions. Destaquem entre els 8-10 mm quan són les 5 de la vesprada a Soneja,Jérica i la Vall d’Almonacid.

ATENCIÓ DEMÀ A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Avisos ampliats a quasi tot el territori Valencià,litoral Tarragoní I la Illa d’Eivissa. Demà esperem un matí prou tranquil,serà de vesprada quan comencen a créixer ruixats i tempestes pel nord del territori Valencià I que de cara últimes hores del dia o cara la nit es concentraran sobretot al sud de València I nord d’Alacant. Atenció perquè estes tempestes poden portar molt d’aparell elèctric,granis i precipitacions intenses de més de 30mm/h. El litoral de Tarragona també es vora afectat per estes tempestes i encara que l’illa d’Eivissa també està en avís groc,no trobe que les tempestes els afecten demà,però si ho faran el pròxim dijous.

DIJOUS⛈️⛈️⛈️⛈️??????

Dijous tindrem la vaguada al damunt i per això ens fa pensar que tindrem un dia molt rebolicat,els models mesoescalars veuen per a eixe dia molta inestabilitat a la zona de les Illes Balears I el Mediterrani,però hui afluixen un poc en que les tempestes puguen entrar amb força a bona part del nostre territori. Sembla que tindrem inestabilitat,però de nou els ruixats I tempestes podran ser irregulars I per tant no plourà a tots els llocs i sembla que de nou la zona litoral del nostre territori serà la més afectada. Així i tot caldrà seguir les pròximes eixides dels models perquè açò va variant a tot hora.

CAP DE SETMANA DE DANA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

ATENCIÓ!!!! Perquè la Dana que es despenjarà el pròxim divendres pareix que portarà inestabilitat acusada al territori Valencià,Catalunya I les Balears entre divendres I el cap de setmana. Durant estos dies caldrà seguir de prop les previsions perquè tot apunta que les tempestes molt intenses podran ser les protagonistes en tota la façana Mediterrània. Anirem seguint-ho I afinant quines seran les zones amb major risc,però a dia de hui sembla que el nord del territori Valencià I Catalunya podran rebre bona cosa de pluja. Les temperatures baixaran deixant un ambient fresquet.

Aixi ho veig ara i així vos heu compte;fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando