Per Nando

19/09/2022

ESTAREM ATENTS A DIMECRES I DIJOUS ???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
satèl·lit
model Arome

Benvinguts de nou,tempestes per l’interior de Castelló que són localment fortes a estes hores I que podrien afectar de raspalló zones més litorals,però molt desgastades. Demà tindrem de nou risc de tempestes per l’interior de València i Castelló I que de nou podran ser localment fortes.

PENDENTS DE LES TEMPESTES ENTRE DIMECRES I DIJOUS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Com veieu els models insisteixen en creuar una vaguada que a uns 5500 m d’alçada tindrà una temperatura de fins a -15 °C. Això junt un amb un Anticicló enviant un flux de llevant dèbil ens fa pensar que entre dimecres I dijous puga’m tindre ruixats i tempestes més generals I localment forts o molt forts. Anirem definint millor la situació amb els models mesoescalars entre demà i dimecres.

I QUE FARÀ LA DANA DEL CAP DE SETMANA?

I el cap de setmana es despenjarà una Dana que de nou complicarà l’oratge a casa nostra I a la península,però les últimes eixides dels models no veuen cap perill de que es fique en una posició per a pensar que puga donar problemes a casa nostra,però com sabeu aquestes situacions es mouen molt als models i caldrà seguir-ho de ben aprop.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando