Per Nando

19/09/2022

COMENCEM SETMANA PENDENTS D’UNA DANA ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després de les precipitacions importants que es varen donar ahir alguns punts del litoral Valencià hui i demà tindrem una calma transitòria encara que demà tenim risc d’alguna tronada per l’interior.

ATENCIÓ!!! Entre dimecres I dijous ens creuarà de nou una vaguada que deixarà un oratge prou inestable de cara la vesprada amb el creixement de tempestes que podran ser molt intenses I podran allargar-se fins dijous de mati. Una situació que anirem afinant amb els models mesoescalars a partir de demà.

I PENDENTS D’UNA DANA????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?

Açò no acaba ací. Molt pendents,perquè tots els models comencen a vore que a partir de divendres començarà a despenjar-se una Dana que acabarà situant-se en la península I complicant l’oratge a bona part d’ella. Com sempre anirem seguint la seua evolució per vore de quina manera ens afectarà a nosaltres,perquè tot dependrà de la seua ubicació final per a vore molta pluja o misèria i companyia.

De nou una setmana divertida i on els models en volen posar a prova. Que passarà amb la Dana? Esteu atents que anem a seguir-ho de molt aprop. I torne a repetir que Dana no és sinònim de pluges torrencials.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando