Per Nando

18/09/2022

VIGILEM LA PRÒXIMA??????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,superem els 150 mm a la Població de Orpesa i els 140 mm a Torreblanca o Benissa. Com veieu al mapa elaborat per Avamet es veu clar quines són les zones on més ha plogut i també veieu que moltes zones on les previsions que vaig fer ahir donaven molta aigua doncs finalment s’han quedat en un pam de nas. Però és comprensible perquè estem parlant d’una situació molt complexa amb tronades locals i molt poc organitzades. D’ahi perquè a un lloc ha plogut tant i al costat tan poc. El únic negatiu d’aquestes tronades es la mort d’un policia local a Calp.

CONTINUA PLOVENT ??????????

Continua plovent molt a ram de costa i ara mateixa se centren les pluges en el litoral de la Safor fins al Camp del Túria. Pluges que encara poden deixar ruixats forts,però que la tendència es a remetre.

I ARA QUE?

Ara a esperar a partir del pròxim dimecres I dijous que ens creuarà un altra línia d’inestabilitat i que deixarà tronades que avançaran desde l’interior i podran ser generals I localment fortes. I també vigilem el possible embossament d’aire fred que els models intueixen cap a finals de setmana.

AVORRITS NO ESTAREM ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Em despedisc fins demà,ara toca treballar i demà mati tornem com sempre. Gràcies per l’acompanyament estos dies.

Ana Rivera. Tavernes de la Valldigna

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando